Δόξα σοι ο Θεός.

Μία πρόταση με δύο συλλαβές αρκεί για να ευχαριστήσει τον Θεό. Ο Κύριος δεν θέλει αυτούς τους θεατρινισμούς που πολλοί ακολουθούν δίχως κάποιο σκοπό. Δεν θέλει τα μεγάλα λόγια που δεν έχουν καμία ουσία. « Δόξα σοι ο Θεός » να λες καθόλη την διάρκειά της ημέρας σου. Από το πρωί που θα ανοίξεις τα μάτια σου μέχρι το βράδυ που θα τα κλείσεις. Στα εύκολα και στα δύσκολα.

Το « Δόξα σοι ο Θεός» είναι ανώτερο και από το «Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησόν με» έλεγε ο Παπα- Τύχων. « Δόξα σοι ο θεός» από φιλότιμο, που για ακόμη μια φορά είσαι καλά και κοιμάσαι στο κρεβάτι σου και όχι στο κρεβάτι του πόνου. Που αναπνέεις φυσιολογικά και όχι με τεχνικό τρόπο. « Δόξα σοι ο Θεός » ακόμη και στις δυσκολίες διότι με τρόπο ιδιαίτερο το θέλημα του Θεού εκπληρώνετε κατά γράμμα… Να δοξάζεις τον Θεό..

Επειδή το θες και όχι επειδή στο λένε.. «Δόξα σοι ο Θεός» να λες και θα ευφραίνεται η καρδία σου… Ένα μικρό γλυκό μέλισμα που ανεξαρτήτως την ώρα, την ημέρα και την κατάσταση μπορεί να σε ανεβάσει πνευματικά… Να σε αναπαύσει ψυχικά και να σε οδηγήσει με τρόπο έμμεσο στα ουράνια !

Ν.Μ.

close

Ακολουθήστε τις συμβουλές μας!

Δεν στέλνουμε spam! Διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας για περισσότερες λεπτομέρειες.